fbpx

Akupunktur i Horsens

Akupunktur er en behandlingsform, som de seneste år har fået større opmærksomhed i Danmark, samtidig med at flere og flere videnskabelige undersøgelser understøtter akupunkturens mange effekter.

Går du rundt med nogle af nedenstående smerteproblematikker, og har du prøvet flere forskellige behandlingstyper uden bedring, så kan akupunkturen måske være din vej væk fra smerten. Akupunktur kan have positiv effekt mod eksempelvis

  • Muskelsmerter
  • Ledsmeter
  • Problemer med organer
  • Hovedpine
  • Nerve problematikker
  • Diverse sygdomme 

På klinikken bruger jeg den gammeldags kinesiske tilgang til at lindre dine smerter. Fordelen ved akupunktur er, at jeg kan arbejde i flere punkter samtidigt. Nedenfor ses de forskellige typer af akupunktur, som jeg kan tilbyde dig

Klassisk akupunktur

Når jeg behandler med klassisk akupunktur, behandler jeg med nåle i de meridian baner, som har en tilkobling til problematikken. Dette kan eksempelvis være nåle i de punkter, som har forbindelse til hovedpine.

Mulighederne med akupunktur er mange. Nogle har stor gavn af akupunktur allerede efter den første behandling, mens andre først mærker virkningen efter et par behandlinger, hvilket er afhængigt af skadens omfang. 

Triggerpunkts akupunktur

Når jeg behandler med triggerpunkts akupunktur, går jeg ind i det muskulære system og påvirker dine triggerpunkter. Triggerpunkter er de punkter i musklen, hvor spændingen er størst. Når jeg behandler i disse punkter, så løsnes hele muskulaturen. Jeg vil typisk benytte denne type akupunktur ved muskulære skader, som er opstået ved eksempel overbelastninger eller muskelspændinger.

Dry needling

En behandling med dry needling adskiller sig ved, at akupunkturnålen bevæges op og ned. Bevægelsen giver en meget stort stimuli, og anbefales hovedsageligt til klienter, som før har prøvet akupunktur. Dry needling er en rigtig effektiv behandling, hvor du hurtigt vil opleve en lindrende effekt.

INFO OM
COVID-19

Jeg har efter sundhedsstyrelsens anbefalinger valgt at holde klinikken lukket. 

Indtil videre er følgende gældende indtil d. 13 april 2020. 

Jeg håber på jeres forståelse og glæder mig til vi kan komme igang igen. 

I kan undervejs følge med på min FACEBOOKSIDE

Vh Mads Damgaard.