fbpx

Horsens fysioterapi 

Fysioterapi dækker over en række behandlingsmetoder, der kan hjælpe dig til en bedre hverdag. Med en grundig undersøgelse kan jeg finde frem til, hvor dine smerter præcist stammer. Dine smerter vil typisk opstå i 

 • Muskel
 • Led
 • Nerve
 • Kredsløb

Gør noget ved dine smerter – jo hurtigere vi kommer i gang med en undersøgelse og dertilhørende behandling, desto hurtigere vil du blive fit for fight igen.

Behandlingstiltag

 • Genoptræningsprogram
 • Bløddelsbehandling
 • Mobilisering
 • EMS (elektrisk muskel stimulering)
 • Manipulation
 • Kinesiotape
 • Akupunktur
 • Stabiliserings øvelser
 • Holdningskorrektion 

Idrætsskader

Idrætsskader dækker over en lang række smerteproblematikker, som er opstået gennem din sport. I mange år har jeg beskæftiget mig med netop idræts- og sportsskader i forskellige idrætsklubber herunder eksempelvis AC Horsens, Superliga samt Kolding Q, 3F. I sportsverdenen oplever man både akut opståede smerter, men også overbelastninger som er opstået over tid.

Med et indblik i din smertehistorik og med en grundig undersøgelse kan vi lede os ind på, hvorfra problematikken stammer, og hvilke behandlingstiltag der er mest optimale for dig. Det er ikke nødvendigvis altid lysken, der er problemet, selvom smerten mærkes her. Hos mig symptombehandler jeg ikke, men jeg har derimod fokus på at fjerne den tilbageliggende årsag til smerten. 

Vi skal sammen sørge for, at du hurtigst muligt kan vende tilbage til din sport, hvilket jeg sikrer gennem kyndig behandling og grundig genoptræning.

Nedenfor kan du læse om typiske smerteproblematikker hos den almene befolkning, og hvordan jeg ønsker at behandle disse.

Rygsmerter

Rygsmerter er hos den danske befolkning en af de hyppigst forekommende typer af smerter. I gamle dage havde man ofte rygproblemer, fordi en stor del af arbejdet var manuelt og tungt. I dag ser man en større tendens til, at det er holdningen, der kan være en bagvedliggende årsag, da flere og flere har en hverdag med stillesiddende skærmarbejde.

Jeg kan med en undersøgelse pege mig ind på, hvorfor dine smerter er opstået. Sammen kan vi herefter ligge en plan for, hvordan vi med behandling og genoptræning hurtigst muligt får dig tilbage til en smertefri hverdag. Ofte kan blot små ændringer i dine vaner i løbet af din arbejdsdag have en betydelig virkning. 

Hofte- og bækkensmerter

Mange mennesker oplever smerter omkring hofte og bækken. Disse smerter kan tit være svære selv at gøre sig klog på og lokalisere, da smerterne ofte kan være diffuse og svære at placere. Her kan jeg med en fysioterapeutisk undersøgelse finde ud af, hvorfra dine smerter præcist stammer, samt hvordan vi sammen bedst muligt får dig smertefri. 

Knæsmerter

Generelt kan knæsmerter stamme fra mange forskellige årsager i strukturerne i knæet. Det vigtigste er at få det undersøgt, således man ikke forværrer tilstanden.

Knæ artrose er en meget hyppig smerteproblematik. Førhen kaldte man det slidgigt, hvilket ofte blev misforstået, da mange helt holdt sig fra at lave aktiviteter, hvor knæet indgik. Knæ artrose opstår oftest af en uhensigtsmæssig belastning over længere tid. Jeg vil i min undersøgelse have fokus på at finde frem til den uhensigtsmæssige belastning, og helt simpelt hjælpe dig til at undgå denne. 

Vil du igen kunne rejse dig, sætte sig eller løbe helt uden smerter? Så gik forbi klinikken, og lad os sammen fjerne dine smerter i knæet.

INFO OM
COVID-19

Pr. 24/4 åbner jeg klinikken igen, efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Dette betyder at behandlingerne der ydes, er de absolutte nødvendige. 

Udover dette skal du, hvis du oplever sygdomssymptomer, melde afbud. Afbud vil ikke i den næste tid, uanset tidspunkt for besked, blive pålagt noget gebyr. 

Skriv eller ring til mig, hvis der der skulle være anledning til spørgsmål omkring ovenstående. 

Jeg håber på jeres forståelse og glæder mig at komme i gang igen. 

I kan undervejs følge med på min FACEBOOKSIDE

Vh Mads Damgaard.