fbpx

Kostplan

Jeg tilbyder, at lave en skræddersyet kostplan til dig, der gerne vil ændre på din kost. Dette kan være i forbindelse med nedenstående overordnede mål

  • Muskelopbygning
  • Vægttab
  • Præstationsoptimering 
  • Sundere livsstil

Muskelopbygning

En kostplan med fokus på muskelopbygning er for dig, der gerne vil opbygge en større muskelmasse. Jeg vil med samtale og målinger finde dit daglige energiforbrug, og herefter sammensætte en specifik kostplan, der tager udgangspunkt i dine ønsker og din dagligdag. Denne type kostplan er til dig, der gerne vil have større muskelstyrke, så du kan klare dig bedre i din sport, eller til dig der blot ønsker at være en stærkere udgave af dig selv. 

Sundere livsstil

Den sundere livsstil kan være til dig som hverken vil tage på eller tabe dig, men måske ikke altid føler dig i så stort et energiniveau. Er der mange udsving i løbet af dagen hvor du føler dig træt og føler træng til at sove, kan det være tegn på at sammensætningen af din kost og søvn ikke et tilstrækkelig.

Sammen vil vi gå igennem hvad du typisk indtager i løbet af en dag, på arbejde, morgenmad osv. Såvel få tilrettelagt en kostplan med den rette mængde af proteiner, kulhydrater fedt, mineraler og vitaminer. 

Vægttab

Vægttab er for dig som gerne vil smide lidt kilo. Jeg bestræber mig meget på at det skal være målrettet mod en livsstil, som du kan læne dig op af i fremtiden og altså ikke en kortvarig kostplan som man lige kan overskue at overholde i to måneder. 

Vi vil igennem en første konsultation opstille nogen målbare og realistiske mål gennem SMART modellen, hvor vi får klarlagt præcis hvad vi sigter imod. Det gør din træning og motivation bedre, og her vil der være et slut mål med en tidshorisont og derimellem nogen delmål, således du uge for uge kan holde motivationen oppe.

Kostplanen kan som altid (anbefales) kombineres med personlige træningstimer så vi er helt sikre på at vi træner med den rette intensitet, så du opnår dine mål. Det er op til dig hvor mange konsultationer du har behov for ugentlig/månedligt.

Altid til rådighed til spørgsmål udenfor åbningstid, hvis der skulle opstå spørgsmål undervejs.

INFO OM
COVID-19

Pr. 24/4 åbner jeg klinikken igen, efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Dette betyder at behandlingerne der ydes, er de absolutte nødvendige. 

Udover dette skal du, hvis du oplever sygdomssymptomer, melde afbud. Afbud vil ikke i den næste tid, uanset tidspunkt for besked, blive pålagt noget gebyr. 

Skriv eller ring til mig, hvis der der skulle være anledning til spørgsmål omkring ovenstående. 

Jeg håber på jeres forståelse og glæder mig at komme i gang igen. 

I kan undervejs følge med på min FACEBOOKSIDE

Vh Mads Damgaard.