fbpx

Bliv klogere på Mads

Jeg hedder Mads Damgaard og er indehaver af MD Sport & Fysioterapi – en virksomhed som blev stiftet d. 1/4 2018. Det har altid været min store drøm at have min egen klinik, hvilket nu endelig er  gået i opfyldelse under navnet MD Sport og Fysioterapi – en klinik centralt placeret på Torvet i Horsens. Jeg er udover at være indehaver af egen klinik også fysioterapeut, fysisk træner og assistenttræner hos et af danmarks bedste kvindelige fodboldhold – Kolding Q. Derudover er jeg fitness- og spinningsinstruktør på BGI Akademiet. 

Jeg har som fysioterapeut arbejdet med mange sportsrelaterede skader, da jeg tidligere har været fysioterapeut i AC Horsens for både superligatruppen og ungdomsafdelingen. Derudover har jeg også være tilknyttet Team Danmark og BGI Akademiet gennem mit virke hos Sportsfysioterapeut’EN. Som fysioterapeut i sportsverdenen har jeg lært at håndtere mange forskellige typer af smerte, herunder at lindre og behandle disse hurtigst muligt.  

Jeg er født og opvokset i Horsens, og har i størstedelen af mit liv dyrket idræt på eliteplan. Som ungdomsspiller i AC Horsens har jeg stiftet bekendtskab med den elitære tilgang, der skal til for at nå til tops. Min tid som fodboldspiller i AC Horsens toppede med en ungdomskontrakt og udtagelser til landholdssamlinger på det danske U18 og U19 landshold. Herefter har jeg spillet mere end 70 2. divisionskampe for både FC Skanderborg og Næsby. Under mit studie spillede jeg Danmarksserie fodbold både på Fyn og i Jylland, hvor jeg på holdene fungerede som spillende fysioterapeut. Min egen tid i fodboldverdenen har givet mig et bredt indblik i sportsskader, samt en stor forståelse for den skadede spillers situation. 

I foråret 2017 færdiggjorde jeg min uddannelse som personlig træner hos Fitness  Institute i Aarhus. Jeg kan derfor hjælpe dig med at tilrettelægge din træning mest optimalt, sammensætte den helt rigtige kostplan og få dig i din bedst mulige fysiske form. Jeg brænder for, at mine klienter ikke bare forlader klinikken uden smerter, men at de går fra klinikken med værktøjer til selv at kunne fortsætte fremgangen. Jeg tilbyder i denne forbindelse kyndig vejledning eksempelvis med et skræddersyet træningsprogram.

Herunder kan du læse mere om, hvor jeg har mine erfaringer og kompetencer fra

AC Horsens

Jeg har været ansat som fysioterapeut i AC Horsens og været omkring både superligatruppen og ungdomsafdelingen. Hos AC Horsens har jeg primært stået for den daglige skadesbehandling, skadesforbyggende træning samt genoptræning. Jeg har sågar også stiftet bekendtskab med at være fysioterapeut i landsholdsregi, da jeg var med omkring en A-landskamp mod Lichtenstein i August 2017. 

Horsens Håndboldklub 

I Horsens Håndboldklub har jeg stået for diagnosticering og behandling af klubbens skadede ungdomsspillere. Her har jeg arbejdet med både behandling, genoptræning og træningsplanlægning. 

Sportsfysioterapeut’EN

Jeg har her stiftet bekendtskab med både elitesportsudøvere og private patienter. Jeg har herunder stået for behandling af de unge idrætsudøvere på BGI Akademiet samt i Team Danmark regi i Horsens Kommune. Derudover jeg har varetaget fysisk træning for Horsens Kommunes eliteidrætsklasser. 

Kolding Q

I Koling Q står jeg selvstændigt for alt omhandlende spillernes fysiske tilstande, og så fungerer jeg samtidig som assistenttræner. Som fysioterapeut i en fodboldklub på højeste niveau er det ekstremt vigtigt, at jeg er i stand til vurdere præcist, hvad spilleren kan deltage i, og hertil tilrettelægge behandlingen så spilleren hurtigst muligt vender tilbage på træningsbanen. Min dagligdag i Kolding indebærer behandling af længere varende skader såsom et overrevet korsbånd, behandling af overbelastninger, performance træning, fodboldtræning, kostvejledning samt fysisk træning. 

Kurser/Foredrag: 


Manipulation af SI-led og Fod – Correction Academy


Akupunktur – Correction Academy


Menisk og ACL – Horsens Sygehus


Sene- og muskelskader – Per Aagaard 


Fysisk træner seminar – DBU 

Uddannelse: 


Fysioterapeut – UCL Odense


Personlig træner – Fitness Institute 


B2 – DBU træner licens

INFO OM
COVID-19

Pr. 24/4 åbner jeg klinikken igen, efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Dette betyder at behandlingerne der ydes, er de absolutte nødvendige. 

Udover dette skal du, hvis du oplever sygdomssymptomer, melde afbud. Afbud vil ikke i den næste tid, uanset tidspunkt for besked, blive pålagt noget gebyr. 

Skriv eller ring til mig, hvis der der skulle være anledning til spørgsmål omkring ovenstående. 

Jeg håber på jeres forståelse og glæder mig at komme i gang igen. 

I kan undervejs følge med på min FACEBOOKSIDE

Vh Mads Damgaard.