fbpx

Personlig træner i Horsens

Personlig træning er for dig der mangler den sidste motivation. Jeg presser dig til det yderste for at vi sammen opnår resultater der opfylder dine fastsatte mål. 

Personlig træning kan også være til dig, som har været i tvivl om du har trænet helt korrekt eller mangler inspiration til træningscentret. Du vil løbende få træningsprogrammer gennem dit forløb hos mig. Det er op til dig, hvilket behov du har, om du vil bestille enkelte timer, eller komme i et længere forløb. Træningen kan således tilrettes til en gang om ugen eller flere, alt efter dit behov.  

Sådan foregår personlig træning

Før jeg laver et træningsprogram til dig, vil vi først have en start samtale, hvor vi får tilrettelagt et program som passer til din hverdag. Træningsprogrammet vil derfor blive lavet alt efter hvor gange og hvor lang tid du har til træningen. 

Her kan du se et par eksempler på hvordan det kan laves.

  • Full body program – til dig der kan træne 1-3 gange ugentlig
  • Split program – til dig der kan træne 4-6 gange ugentlig

Gennem full body programmet kommer vi igennem hele kroppen. Det er det mest optimale hvis de træningsmuligheder er mellem 1-3 gange ugentlig. 

Split programmet er til dig der har mulighed for at træne 4-6 ugentlig. Her deles programmet op i muskelgrupper eksempelvis overkrop og ben. Andre muligheder er der også. 

INFO OM
COVID-19

Pr. 24/4 åbner jeg klinikken igen, efter sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Dette betyder at behandlingerne der ydes, er de absolutte nødvendige. 

Udover dette skal du, hvis du oplever sygdomssymptomer, melde afbud. Afbud vil ikke i den næste tid, uanset tidspunkt for besked, blive pålagt noget gebyr. 

Skriv eller ring til mig, hvis der der skulle være anledning til spørgsmål omkring ovenstående. 

Jeg håber på jeres forståelse og glæder mig at komme i gang igen. 

I kan undervejs følge med på min FACEBOOKSIDE

Vh Mads Damgaard.